Fit Mama® DUO of Small Groep Training

LIEVER IN EEN KLEINE GROEPJE MET ANDERE MOEDERS TRAINEN ?


Dat kan ! Ik ben officieel Personal Coach van F4F Middelburg en biedt jou binnen en buiten mogelijkheden om te trainen. Met Fit Mama®Small Groep Training train je binnen F4F in MIddelburg of buiten bij Toorenvliedt Park in Middelburg. Je maakt gebruik van eigen lichaamsgewicht, maar ook fitness apparatuuren sportmaterialen. Groepsgrootte 3 deelnemers max. , buiten 4.

Wat houdt het in?

Er vind een intakegesprek plaats met iedere vrouw die zich opgeeft voor de PowerMama cursus. De eerste intake vind plaats voor de eerste les van de cursus. Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. We bouwen de training rustig op.

Fit Mama®SMALL GROEP TRAINING is helemaal aangepast op deze fase van je leven. Geen zorgen dus over oefeningen die wel of niet mogen. Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van grote spiergroepen en de bekkenbodemspieren. 

Voor wie?

Het  Fit Mama® programma is voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die na de bevalling het sporten willen oppakken. Bij een vaginale bevalling zonder complicaties kun je in principe na 6 weken al beginnen met sporten. Bij een keizersnede is dit meestal 8 tot 10 weken. Vrouwen die al enige tijd sporten, maar klachten ervaren aan buik, rug, bekken of bekkenbodem, zijn ook welkom om mee te doen.

Wanneer? 

 Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze cursus! Jij kan gerust tot jouw bevalling bij mij sporten.

Waar?

De trainingen worden gegeven binnen F4F in Middelburg.  Jij hoef GEEN lid van F4F Middelburg te zijn of worden om bij mij binnen te sporten.

Kosten ?

Voor deze cursus betaal je € 80 euro per maand, 20 euro per les. Training 1 x keer per week.

Mail naar shidoufit@outlook.com of bel of stuur een Whatsapp 06 211 77 018