Fit Mama®Personal Training

Individuele aandacht en werken aan jouw persoonlijke doelen met personal training.

Ben jij zwanger of wil jij terug in vorm komen na je bevalling? Ben jij een drukke moeder met weinig tijd maar wil je wel graag werken aan een gezonde leefstijl. Of heb jij last van zwangerschapsgerelateerde klachten zoals bekkenpijn, urineverlies bij inspanning of een diastase? Wil jij individuele aandacht en een plan op maat om jouw doelen te behalen? Dan is personal training iets voor jou. Na een uitgebreid intakegesprek en assessment maken we samen een persoonlijk trainingsplan.

Wat houdt het in:

Er vind een uitgebreid intakegesprek plaats. Korte- en lange trajecten mogelijk zowel voor, tijdens en na de zwangerschap. Ook nog jaren na de bevalling bij klachten als bekkenpijn, urineverlies of diastase is training mogelijk. 

Voor wie:

Personal Training is voor actieve moeders die behoefte hebben aan individuele begeleiding en gemotiveerd zijn om aan hun doelen te werken. Bij één op één training krijg jij de aandacht die je nodig hebt. 

Wanneer: 

Op aanvraag, 1x per of meer per week trainen

Waar:

Personal Training wordt gegeven bij Sportcity in Middelburg

Kosten:

Eenmalig intake kosten 74,95 euro. 13 trainingen traject 975,00 euro. Kan in termijnen betaald worden, bijvoorbeeld per maand.

Vragen:

Mail mij shidoufit@outlook.com, WhatsApp of bel naar 06 211 77 018