Fit Mama®Personal of DUO Training

Individuele aandacht en werken aan jouw persoonlijke doelen met personal of DUOtraining.

Ben jij zwanger of wil jij terug in vorm komen na je bevalling? Ben jij een drukke moeder met weinig tijd maar wil je wel graag werken aan een gezonde leefstijl. Of heb jij last van zwangerschapsgerelateerde klachten zoals bekkenpijn, urineverlies bij inspanning of een diastase? Wil jij individuele aandacht en een plan op maat om jouw doelen te behalen? Dan is personal training iets voor jou. Na een uitgebreid intakegesprek en assessment maken we samen een persoonlijk trainingsplan.

Wat houdt het in?

Er vind een intakegesprek plaats met iedere vrouw die zich opgeeft voor de FitMama cursus. De eerste intake vind plaats voor de eerste les van de cursus. Korte- en lange trajecten mogelijk zowel voor, tijdens en na de zwangerschap. Ook nog jaren na de bevalling bij klachten als bekkenpijn, urineverlies of diastase is training mogelijk. 

Voor wie?

Personal Training is voor actieve moeders die behoefte hebben aan individuele begeleiding en gemotiveerd zijn om aan hun doelen te werken. Bij één op één training krijg jij de aandacht die je nodig hebt. Duo Training is ook mogelijk !

Wanneer? 

Op aanvraag

Waar?

Personal Training wordt gegeven bij Fit 4 Free in Middelburg of kom ik naar je toe en trainen we in jouw huis, tuin of op een andere plek waar jij je prettig voelt! 

Kosten ?

Zie pagina tarieven

Vragen?

Mail mij op shidoufit@outlook.com, WhatsApp of bel naar 06 211 77 018